CATERING

ALL IN-CLU-SIVE

Lekker eten moet meer doen dan alleen vullen. U wilt uzelf en uw gasten een goed gevoel meegeven. QliCHEF helpt u daarbij met de all-inclusive arrangementen. Even geen zorgen, eventueel uzelf lekker laten bedienen. Alles weer opgeruimd en de afwas nemen we ook weer mee. Dat is pas All in-clu-sive!

 

BUFFETTEN

Een seminar, reünie, feestje of jubileum in de planning? Een buffet is een mooi alternatief voor een geserveerd gangendiner. QliCHEF weet zeker dat uw gasten een extra gang zullen wagen naar de heerlijke en kleurrijk gepresenteerde gerechten. Zowel met of zonder bediening te bestellen.

BBQ

Met de passie voor BBQ zit het bij QliCHEF wel goed. Al jarenlang bedwingen we bij QliCHEF het vuur. Van een homemade broodje pulled pork tot een heerlijk gangen menu toveren we graag voor u van de BBQ. Ook voor goede hamburgers, saté en garnalen spiesen, staan we graag voor u klaar.

HAPJES

Hapjes, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Van klassiek tot modern we maken ze allemaal. 

Met Catering biedt QliCHEF voor elk wat wils.
Heeft u specifieke wensen? QliCHEF stelt graag een mooi arrangement samen op basis van uw wensen. Neem gerust contact met ons op. Maatwerk is onze kracht.