Catering

All in-clu-sive

Lekker eten moet meer doen dan alleen vullen. U wilt uzelf en uw gasten een goed gevoel meegeven. QliCHEF helpt u daarbij met de all-inclusive arrangementen. Even geen zorgen, eventueel uzelf lekker laten bedienen. Alles weer opgeruimd en de afwas nemen we ook weer mee. Dat is pas All in-clu-sive!

Buffetten

Een seminar, reünie, feestje of jubileum in de planning? Een buffet is een mooi alternatief voor een geserveerd gangendiner. QliCHEF weet zeker dat uw gasten een extra gang zullen wagen naar de heerlijke en kleurrijk gepresenteerde gerechten. Zowel met of zonder bediening te bestellen.

BBQ

Met de passie voor BBQ zit het bij QliCHEF wel goed. Al jarenlang bedwingen we bij QliCHEF het vuur. Van een homemade broodje pulled pork tot een heerlijk gangen menu toveren we graag voor u van de BBQ. Ook voor goede hamburgers, saté en garnalen spiesen, staan we graag voor u klaar.

Hapjes

Hapjes, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Van klassiek tot modern we maken ze allemaal.

Met Catering biedt QliCHEF voor elk wat wils.
Heeft u specifieke wensen? QliCHEF stelt graag een mooi arrangement samen op basis van uw wensen. Neem gerust contact met ons op. Maatwerk is onze kracht.

Jana van Lamoen

Gastvrij, duidelijke communicatie en vooral belangrijk: Heerlijke catering!

Daimy Koopmanschap

Onwijs lekker gegeten tijdens het 21diner. Borden zagen er super mooi en verzorgd uit. Helemaal top !!!

Eddy Houtveen

Demian zorgt voor een perfecte plank met heerlijke happeretta’s! Je kunt zelf aangeven wat je ongeveer wilt maar het beste kun je je door hem laten verrassen. Mooi opgemaakt en hij kwam hem nog brengen ook! Wij gaan in ieder geval nooit meer zelf lopen hannesen met kaas en worst?.

Sonja de Bruijn

We hadden ons 25 jarig huwelijksfeestje, afgelopen zondag bij ons thuis, en Demian en 2 meiden, Ayla en Jessica hebben hem ( en ons) geholpen met de bediening. De borrelplank was goed verzorgd, de warme en koude gerechtjes heerlijk en ook mooi opgemaakt. Het was een zeer geslaagd feestje en houden ‘QliChef’ zeker in de gaten voor een volgende gelegenheid.

Ellen Thuzches

Net Qlihap warme maaltijd van Qlichef gegeten. Nu al een favoriet, nl de lasagna, verrukkelijk. Zeer smaakvol, met zorg en aandacht gemaakt, echt een aanrader. Fantastische kok, en prima service, ben zeer enthousiast over Qlichef!

Christa van Deuveren

Gisteren avond ons kerstdiner gehad met bewoners van Zorginstelling Lisidunahof. Wat was het eten heeeeeerlijk!!!Er is door Damian goed nagedacht wat er gegeten zou worden. Toppie!

Rien CB

We hadden de laatste keer extra Lasagne besteld want vorige keer zo super lekker.  Die maaltijden hebben we ingevroren en vanmiddag uit de vriezer gehaald. Zit me nu al weer een paar uur te verheugen op een top-maaltijd straks.

Ontvang de nieuwste acties en updates over onze gerechten!

Ook kunt u op bezoek bij onze afhaal catering, alles is corona proof!