Voor zakelijk en consumenten
Veilig betalen
Verse producten
Betrouwbaar

Contact

QliChef Quality Catering

Plantageweg 11K

3833AZ Leusden

Tel: 06 54 69 27 28

KvK: 67608833 

Jana van Lamoen

Gastvrij, duidelijke communicatie en vooral belangrijk: Heerlijke catering!

Daimy Koopmanschap

Onwijs lekker gegeten tijdens het 21diner. Borden zagen er super mooi en verzorgd uit. Helemaal top !!!

Eddy Houtveen

Demian zorgt voor een perfecte plank met heerlijke happeretta’s! Je kunt zelf aangeven wat je ongeveer wilt maar het beste kun je je door hem laten verrassen. Mooi opgemaakt en hij kwam hem nog brengen ook! Wij gaan in ieder geval nooit meer zelf lopen hannesen met kaas en worst?.

Sonja de Bruijn

We hadden ons 25 jarig huwelijksfeestje, afgelopen zondag bij ons thuis, en Demian en 2 meiden, Ayla en Jessica hebben hem ( en ons) geholpen met de bediening. De borrelplank was goed verzorgd, de warme en koude gerechtjes heerlijk en ook mooi opgemaakt. Het was een zeer geslaagd feestje en houden ‘QliChef’ zeker in de gaten voor een volgende gelegenheid.

Ellen Thuzches

Net Qlihap warme maaltijd van Qlichef gegeten. Nu al een favoriet, nl de lasagna, verrukkelijk. Zeer smaakvol, met zorg en aandacht gemaakt, echt een aanrader. Fantastische kok, en prima service, ben zeer enthousiast over Qlichef!

Christa van Deuveren

Gisteren avond ons kerstdiner gehad met bewoners van Zorginstelling Lisidunahof. Wat was het eten heeeeeerlijk!!!Er is door Damian goed nagedacht wat er gegeten zou worden. Toppie!

Rien CB

We hadden de laatste keer extra Lasagne besteld want vorige keer zo super lekker.  Die maaltijden hebben we ingevroren en vanmiddag uit de vriezer gehaald. Zit me nu al weer een paar uur te verheugen op een top-maaltijd straks.

Ontvang de nieuwste acties en updates over onze gerechten!

Ook kunt u op bezoek bij onze afhaal catering, alles is corona proof!