OVER QLICHEF

Gastvrijheid, service en kwaliteit.
Daar sta ik voor
.

Met mijn jarenlange ervaring in de professionele keuken als kok, leermeester en chef-kok richt ik mij sinds 2017 op catering activiteiten. Met een klein team staan wij 7 dagen per week voor jou klaar!.

Niet alleen de populaire Borrelplanken, waarmee je op welke gelegenheid dan ook iedereen culinair verrast, kun je QliChef ook in zetten voor andere catering activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ, warme/koude buffetten en exclusieve amuses en hapjes. Ik ga graag met je in gesprek om een invulling te geven aan de inwendige mens.

Onze keuken bevind zich in een voormalig schoolgebouw in Leusden. Het pand heeft nu de naam; Smederij en bevind zich aan de Hoefijzer 18. Een mooi onderkomen tezamen met een diversiteit aan andere ondernemers en zorgaanbieders.

Sinds januari 2019 exploiteren wij in opdracht van de gemeente Leusden, het Eet werkcafé in het Huis van Leusden (Gemeentehuis) én verzorgen wij ook de catering voor de gemeente. Dit doen wij in samenwerking met cliënten van Abrona en Futurum. Een mooi doel om ook mensen met een “uitdaging” mee te laten participeren in de maatschappij of mooier nog; klaar te stomen naar een betaalde baan!

Meer info? Vul onderstaand formulier in

13 + 5 =

Tevreden klanten van QliCHEF:

QliChef Quality Catering
Hoefijzer 18N, 3833 XB. Leusden
Tel: 06 54 69 27 28
KvK: 67608033